×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry neemt drastische maatregelen omtrent huishouding

  Duidelijk signaal

  Harry neemt drastische maatregelen omtrent huishouding

  Prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben hun kantoor in Buckingham Palace gesloten en hun eigen personeel binnen het Britse Koningshuis ontslagen. Dat melden Britse media.


  Op banenjacht

  Het gaat om vijftien medewerkers, die in dienst waren van de hertog en hertogin van Sussex. Het ontslag is naar verluidt in januari meegedeeld, nadat Harry en Meghan onverwacht bekend hadden gemaakt een stap terug te doen binnen het Britse Koningshuis. Mogelijk kunnen een of twee personeelsleden elders aan de slag binnen de hofhouding.

  LEES OOK:

  Duidelijk signaal

  Volgens Britse media is dit een van de duidelijkste signalen dat de twee niet van plan zijn om nog in het Verenigd Koninkrijk te wonen. Sinds een paar weken verblijven ze met hun zoontje Archie in hun nieuwe thuisland Canada.

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  14 februari 2020 - 09:06