×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: Meghan over haar samenwerking met Vogue

  Binnen 10 dagen uitverkocht

  Video: Meghan over haar samenwerking met Vogue

  De Britse Vogue deed er goed aan om Meghan vorig jaar aan te nemen als gasthoofdredactrice. Het nummer, dat in september vorig jaar verscheen, was de bestverkochte editie van het decennium.


  Dat maakt hoofdredacteur Edward Enninful donderdag bekend op Instagram. Nooit eerder was het Britse modeblad zo snel, binnen tien dagen, helemaal uitverkocht.

  Meghans ‘sollicitatie’

  Enninful en de echtgenote van prins Harry delen een video van achter de schermen. In het clipje is te zien dat de hertogin van Sussex zelf had ‘gesolliciteerd’ naar haar eenmalige functie bij Vogue. Ook belt het duo een paar van de prominente vrouwen die op de omslag stonden. “Felicitaties aan iedereen die heeft meegewerkt aan de 2019 septembereditie en dank aan iedereen die ons heeft gesteund en heeft geholpen er een succes van te maken”, staat bij de video op de Instagram-account van de Sussexes.

  LEES OOK:

  Michelle Obama

  In ‘Meghans’ Vogue stonden ideeën, organisaties en mensen die een impact hebben op de samenleving centraal. Daarom stond de hertogin dan ook niet zelf op de cover, maar vroeg ze vrouwen als de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Arden, bokster Ramla Ali en actrice Salma Hayek. Wel stond er een interview met Meghan in het blad. Niemand minder dan Michelle Obama had een openhartig gesprek met haar.

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  14 februari 2020 - 07:27