×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Camilla en Charles in bijzonder vervoermiddel

  Dubbeldekker pikt het paar op bij Clarence House

  Camilla en Charles in bijzonder vervoermiddel

  Een gloednieuwe elektrische dubbeldekker brengt Charles en Camilla van A naar B.


  Het vervoersmiddel brengt de twee, samen met een aantal uitverkoren schoolkinderen, volgende week woensdag naar het London Transport Museum. En voor de gelegenheid worden Camilla en Charles pal voor de deur van Clarence House opgehaald door de bus.

  Bij het museum zullen ze welkom geheten worden door de burgemeester van Londen, Sadiq Khan. Daarna volgt een uitgebreide rondleiding door het museum en maken Charles en Camilla kennis met medewerkers van het Londense openbaar vervoer.

  Het is niet de eerste keer dat de royals met het openbaar vervoer reizen. In 2013 stapten ze al eens in de metro, voor een ritje van 3 minuten naar King’s Cross, een druk en belangrijk knooppunt in de hoofdstad. Toen in het kader van het 150-jarig bestaan van het Londense metronetwerk.

  Of de twee in het bezit zijn van een OV-chipkaart is niet bekend.

  LEES OOK:

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  27 februari 2020 - 09:43