Sophie 1

Zelfs met een mondkapje stráált Sophie

De sympathieke echtgenote van prins Edward mocht een space-centrum bezoeken in het kader van World Space Week in Groot-Brittannië. Duidelijk is dat ze ook met een mondkapje nog goedlachs en vrolijk is.

Het mondkapje is één van de meest besproken voorwerpen deze dagen. De royals die fashion hoog in het vaandel dragen, proberen hun mondkapje te matchen met hun outfit. En een enkele keer gaat het ook weleens mis met de coronamaatregelen. Zoals wanneer kroonprinses Mary van Denemarken per ongeluk iemand de hand schudde bij een werkbezoek.

Gravin Sophie, 55 en moeder van dochter Louise en zoon James, zien we steeds meer royal duties vervullen. Wij voorspelden al dat na het vertrek van Meghan en Harry een leegte zou ontstaan die zeer goed mogelijk weleens door Edward en Sophie gevuld kon gaan worden. Dat lijkt inderdaad – min of meer – te gebeuren. We zien de goedlachse, ijverige en sociale Sophie op veel plekken opduiken. En overal wordt ze met open armen ontvangen.

Bij een bezoek aan The National Space Centre sprak Sophie onder meer met een vrouwelijke astronaut. En zag ze wat er allemaal al is bereikt op het vlak van ruimtevaart. Natuurlijk droeg ze een mondkapje. En zelfs mét deze gezichtsbedekking zien we Sophie lachen, stralen, lekker zichzelf zijn. Een leuke royal om vaker in beeld te zien!

Sophie Mondkapje
Sophie Mondkapje 2

LEES OOK:

Zoek de verschillen: prinsessen Mary en Marie

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @theroyalfamily