Mor 2

William te gast in podcast van oud-voetballer Peter Crouch

Kensington Palace heeft bekend gemaakt dat prins William te horen is horen in een aflevering van de podcast van oud-voetballer Peter Crouch. De aflevering staat vanaf de nacht van dinsdag op woensdag op de website van BBC Radio Five Live.

Eerder deze maand werd de podcast opgenomen op Kensington Palace ter gelegenheid van Williams Heads Up-campagne, waarmee hij via het voetbal probeert het belang van mentale gezondheid op de agenda te zetten. De finale van de FA Cup dit weekend is omgedoopt tot Heads Up FA Cup-finale. De prins is ere-voorzitter van voetbalbond FA.

Een van de onderwerpen waar William met Crouch, sportjournalist Tom Fordyce en radiopresentator Chris Stark over praat tijdens de podcast is de terugkeer van voetbal. De Britse prins vertelt daarnaast over zijn ervaringen met voetbal en hoe hij als fan graag naar wedstrijden kijkt.

De mannen praten ook over hoe belangrijk het is om open te zijn over mentale gezondheid en hoe voetbal kan helpen bij psychische problemen. “We hebben allemaal onze mentale gezondheid en we moeten allemaal mentaal fit blijven”, vertelt William. “Het is een kracht om over je mentale gezondheid te praten, het is geen zwakte. Als je je niet goed voelt en je ergens mee zit: praat erover, dat is geen probleem.”

https://www.instagram.com/p/CDOJE36HfBB/

Lees ook:

Felipe en Letizia bezoeken patiënten met hersenaandoeningen

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty

Bron: ANP. Beeld: Instagram @theroyalfamily.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen