Botswana Britain Royalty

Wanneer gaat Harry weer naar Amerika?

Harry kwam vorige week zondag naar Engeland om de uitvaart van zijn opa te kunnen bijwonen. Na een quarantaineperiode en na de uitvaart is het nu tijd om weer naar huis te gaan.

En ‘naar huis’ is tegenwoordig Californië, zoals je weet. Meghan en Archie bleven daar, omdat Meghan inmiddels hoogzwanger is. Harry kon met een select gezelschap van niet meer dan 30 mensen zaterdag afscheid nemen van Philip. De verwachting was dat Harry nog wel even in zijn Engelse cottage, Frogmore, zou blijven. Daar bracht hij ook zijn verplichte quarantaine door, na aankomst in zijn thuisland.

Echter, niets blijkt minder waar: Harry vliegt vandaag alweer terug naar Amerika. Het is niet bekend of er nog gelegenheid is geweest voor Harry om bij te praten met broer William en vader Charles, voor of na de uitvaart. De broers liepen zaterdag wél naast elkaar de St. George’s -kapel uit.

Ook maar liefst een miljoen Nederlanders keek naar de uitvaart, op tv. En Meghan volgde de dienst eveneens op tv, vanuit Amerika. Philip werd 99 jaar, in juni zou hij 100 zijn geworden.

Memorial Philip Anp

LEES OOK:

Elizabeths familie komt haar in toerbeurten opvrolijken

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA