Britain Scotland Royalty

Elizabeths familie komt haar in toerbeurten opvrolijken

Na de uitvaart van Philip – afgelopen zaterdag – zal het bijzonder leeg zijn in huize Windsor. Elizabeth moet het zonder haar echtgenoot doen. En gelukkig heeft ze familieleden die haar – bij wijze van een bezoekschema – gezelschap komen houden.

De Britse krant Daily Mirror meldt dat Elizabeths familieleden inderdaad een soort schema hebben gemaakt. Om haar op te zoeken, zodat ze niet steeds alleen is in deze moeilijke tijd. Dit zou haar dochter, prinses Anne, hebben gedaan.

In Groot-Brittannië zijn recent versoepelingen gekomen. Dat betekent onder andere dat er meer mensen op bezoek mogen komen. De krant weet dat naast dochter Anne ook schoondochters Camilla en Sophie en ook kleinzoon Williams vrouw Kate staan ‘ingeroosterd’. Samen met Elizabeth zullen ze onder meer wandelingen met de honden maken.

Overigens is Elizabeth woensdag ook nog eens jarig! Ze wordt dan maar liefst 95 jaar. Haar eerste verjaardag in bijna 80 jaar zónder Philip. Naar verwachting wordt er door de huidige omstandigheden géén nieuwe portretfoto van the queen gedeeld. Maar dat houden we uiteraard voor je in de gaten.

Een archieffoto van Elizabeth, tijdens een nationale feestdag.

Britain Scotland Royalty

LEES OOK:

Harry blijft nog even in het Verenigd Koninkrijk

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen