Britain Royalty

Volgens Kate vindt kleine Louis ‘social distancing’ maar lastig

Het is ook maar saai, en zeker als je een echte knuffelaar bent. Social distancing, afstand houden van anderen vanwege corona, is niet altijd gemakkelijk voor de jongsten onder ons!

Je hebt de term natuurlijk al honderd keer voorbij horen komen, social distancing. We houden afstand van collega’s, vrienden, mensen in de supermarkt en op het terras om het virus niet verder te laten woekeren. Ook Kate deed er een paar uitspraken over, maar dan op een heerlijk luchtige en herkenbare manier.

Ze nam deel aan de promotie van Tiny Happy People. Een initiatief om ouders ook ná de eerste maanden na de geboorte van een kindje te helpen. Want kraamzorg en het consultatiebureau zijn geweldig en broodnodig, maar Kate en de initiatiefnemers zijn ervan overtuigd dat steun, tips, hulp en support ook in de jaren erna zo waardevol zijn.

Ze vertelde over haar eigen jongste telg, Louis (2), dat hij maar weinig begrijpt van social distancing. “Hij loopt graag met iedereen te knuffelen, in het bijzonder met baby’s die jonger zijn dan hij is”, zei ze. Wat een heerlijk ventje, die Louis! Wij begrijpen het helemaal, dat afstand houden voelt tegennatuurlijk voor de dreumes.

Lees ook:

Podcaster Giovanna blikt terug op haar interview met Kate

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Instagram @kensingtonroyal