Usa New York Royals Harry Meghan

Vader Meghan weigert te stoppen met interviews geven

Volgens Thomas Markle is het geven van interviews de enige manier waarop hij zijn dochter nog kan bereiken. En hij is voorlopig niet van plan ermee te stoppen.

In een gesprek met Good Morning Britain, een tv-programma, geeft Thomas Markle aan dat hij geen andere manier van communiceren ‘met’ Meghan heeft, dan het geven van interviews. Dit blijft hij dan ook doen totdat ze iets van zich laat horen. “Ik blijf dit doen tot ik iets van haar hoor of tot ze met me praat. Ik wil minstens een keer per maand een show doen en uiteindelijk begint ze vroeg of laat met me te praten”, zegt hij. Overigens vindt hij zijn plannetje zelf ook wat ‘kinderachtig’ en ‘flauw’. “Maar het is echt tijd om met elkaar te praten. We zijn familie”, aldus Markle.

Thomas geeft verder aan dat hij het niet oké vindt dat zijn kleinkinderen opgroeien met het idee dat er niet meer familie is dan de familie die ze nu kennen. Hij vindt dat het ook niet meer alleen om Meghan gaat, er is een echtgenoot (Hary) en 2 kindjes (Archie en Lilibet) bij betrokken.

Of Meghan thuis gaat geven, is nog maar de vraag. Ook Doria – Meghans moeder en de ex van Thomas – wil geen contact meer met hem. Volgens hem weet hij momenteel niet eens waar Doria precies woont. Thomas heeft zijn beide kleinkinderen nog nooit ontmoet.

LEES OOK:

Deze royals hebben een titel die best bijzonder klinkt

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA