Britain Royalty Queen Elizabeth

Throwback: aandoenlijke foto van Philip met George

Links en rechts delen royals hun herinneringen aan Philip. Zo komen er ook beelden naar boven die we mogelijk niet eerder hebben gezien. Deze ‘throwback’ van de prins met achterkleinzoon George willen we graag met jullie delen.

Philip mocht 99 jaar worden. Dat betekende in zijn geval dat hij naast een mooie verzameling kleinkinderen ook heeft kunnen genieten van meerdere achterkleinkinderen. Prins George is er daar één van. De nu 7-jarige zoon van William en Kate zal zich zijn overgrootvader mogelijk nog goed kunnen herinneren, later.

Een foto van een jaar of 3 geleden – van Philip samen met George – werd door William en Kate gistermiddag laat op hun Instagram-account gedeeld. Met een mooie tekst erbij, over hoe Philip zijn leven wijdde aan het dienen van zijn land. En wat een goed voorbeeld opa Philip voor William is geweest. William spreekt zijn dankbaarheid uit, voor de vele jaren die hij en Kate én hun kinderen met hem hebben mogen doorbrengen.

Je klikt simpelweg op onderstaande portretfoto van Philip om de throwback met kleine George te zien. Samen in de koets, dikke pret!

LEES OOK:

Column Marc: Máxima is een knuffelmoeder

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @kensingtonroyal

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen