Sarah Ferguson deelt bijzonder nieuwtje over 104-jarige dame

Haar dochter Beatrice trouwde onlangs in het geheim, maar daarover rept moeder Sarah met geen woord op social media. Wel plaatst ze een prachtige foto van de 104-jarige Joan.

Sarah toont zich vaak betrokken bij vrijwilligers, de gezondheidszorg in haar land en ook mensen die bijzondere acties ondernemen om iets onder de aandacht te brengen. Ditmaal zet ze de 104-jarige Joan Willet in de spotlights. Deze hoogbejaarde dame loopt iedere dag de heuvel nabij haar huis een paar keer op en af. Niet alleen om fit te blijven, maar vooral om op deze manier aandacht te vragen en geld in te zamelen voor de Britse hartstichting.

Ze doet het uit dankbaarheid. Haar eigen leven werd namelijk 22 jaar geleden gered door hartchirurgen. Ze denkt er nog iedere dag aan. En heeft inmiddels al meer dan 10.000 pond (ruim 11.000 euro) opgehaald. Gisteren was ze ook nog eens jarig. Als ze nog wat kracht over had, heeft ze toen maar liefst 104 kaarsjes mogen uitblazen. Sarah noemt haar een hele bijzondere dame en een bron van inspiratie.

Sarah Ferguson Instagram Screenshot

Lees ook:

Steeds meer details bekend over Beatrice’s ‘stille’ bruiloft

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @sarahferguson15

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen