prins william boek

Prins William komt ook met een eigen boek

Twee dagen geleden kondigde prins Harry aan dat hij zijn memoires gaat uitbrengen. Nu blijkt dat ook zijn oudere broer prins William met een boek komt. Dit is waar het boek over gaat.

Boek prins William

William komt nog dit jaar met een boek rond zijn Earthshot Prize. Het boek gaat Earthshot: How to Save Our Planet heten en gaat over de door de prins bedachte klimaatprijzen, de verandering van het klimaat en oplossingen daarvoor. Prins William schrijft het voorwoord, maar hij is niet de enige die aan het woord komt in het boek. Ook bioloog en documentairemaker David Attenborough, zangeres Shakira en klimaatactivist Hindou Oumarou Ibrahim staan in het boek.

Earthshot Prize

William maakt tijdens een feestelijke ceremonie in Londen op 17 oktober de eerste vijf winnaars van zijn klimaatprijzen bekend. De Earthshot Prize gaat naar de beste ideeën en technologieën die een oplossing bieden voor de klimaatcrisis. Mensen van over de hele wereld konden zich ervoor aanmelden. De prijs is niet te min, want de winnaars krijgen ieder 1 miljoen pond voor hun initiatief.

Lees ook: Harry’s plan voor ‘eerlijk’ boek over zijn leven: de eerste reacties

Beeld en bron: ANP