Kitty Spencer Foto 1

Nichtje Harry en William trouwt met 62-jarige miljonair

Ze is zelf in december 30 geworden. Kitty Spencer is de dochter van de broer van wijlen Diana. Haar bruiloft – in Italië – duurde maar liefst 4 dagen en was op z’n zachtst gezegd ‘extravagant’.

Kosten noch moeite werden gespaard. Dat mag ook geen probleem zijn. De socialite zelf is al jarenlang model voor Dolce & Gabbana. En kersverse echtgenoot Michael Lewis heeft ook een goed gevulde portemonnee. Zijn vermogen wordt geschat op zo’n 111 miljoen euro.

Hun Italiaanse bruiloft besloeg niet 1 of, maar wel 4 dagen. Inclusief het hele afgelopen weekend. Kitty droeg meerdere geweldige jurken, alle van de hand van – hoe kan het ook anders – Dolce & Gabbana: 5 in totaal maar liefst. We hebben de mooiste foto’s hieronder voor je. Een paar details over de bruiloft en het happy couple:

Kitty is meer dan de helft jonger dan haar echtgenoot: zij 30, hij 62.

Michael verdiende zijn vermogen als bestuurder van de Foschini-fashion group. Dat in Zuid-Afrika vele modemerken en wel 3000 winkels onder de hoede heeft.

Hij is zelf Zuid-Afrikaan en studeerde aan de Universiteit van Kaapstad.

Kitty’s vader, Earl Charles Spencer, was niet degene die met haar ‘down the aisle’ liep. Die rol was weggelegd voor 2 van haar 3 broers: Louis en Samuel.

De huwelijksceremonie vond plaats in Rome. De rest van het bruiloftsweekend in een prachtig 17de-eeuws kasteel op het Italiaanse platteland.

Meerdere bekende namen prijkten op de gastenlijst, waaronder die van de Britse zangeres Pixie Lott en een handvol Britse soapsterren.

LEES OOK:

Geweldige zomerfoto van de complete Zweedse koninklijke familie

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: Hello! Beeld: Instagram @kitty.spencer