Moeder van Kate verklapt welke Kerstdecoratie haar kleinkinderen het liefst zien

Carole Middleton is dol op haar kleinkinderen. Ze liet zich onlangs ontvallen welk type Kerstversiering hun goedkeuring in het bijzonder kan wegdragen. En daar worden wij dan weer vrolijk van.

In Groot-Brittannië kennen ze natuurlijk geen Sinterklaas, dus alle blikken zijn gericht op het Kerstfeest. Ook Kates ouders, Carole en Michael doen daar volop aan mee. Zij hebben naast kleinkinderen die van het feest houden, ook een imperium van feestartikelen: Party Pieces. In die webwinkel verkopen zij al jaren – en met veel succes – allerlei benodigdheden voor feesten. Dat kunnen dus seizoensgebonden vieringen zijn, maar ook themafeesten.

Carole, Kates moeder, verklapte dat ze zelf een paar ‘vrolijke kabouters’ (gnomes in het Engels) heeft ingeslagen, omdat George, Charlotte en Louis daar zo weg van zijn. Ze verstopt de kabouters in huis zodat de kinderen deze kunnen zoeken. Eerder vertelde ze al eens dat ze ieder jaar ‘zo veel mogelijk kerstbomen in huis haalt’, zodat alle kleinkinderen zelf een boom naar eigen inzicht kunnen versieren. Naast de 3 kinderen van William en Kate is Carole oma van de 2 kindjes van Pippa: Arthur (3) en Grace (8 maanden).

In de webshop van Party Pieces zijn de grappige Kerstkabouters ook verkrijgbaar, dus misschien was het óók wel gewoon een hele slimme zet van Carole: haar eigen koopwaar op een gezellige manier onder de aandacht brengen.

Kerst Deco Website Party Pieces Kates Ouders Screenshot Website

LEES OOK:

Alleen déze 2 mensen hebben het mobiele nummer van Elizabeth

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: HELLO! Beeld: ANP/EPA, partypieces.co.uk