Alleen déze 2 mensen hebben het mobiele nummer van Elizabeth

Wat een unicum! Elizabeth heeft een mobiele telefoon, maar is niet bepaald scheutig met het delen van haar nummer. Het grappige is dat je misschien denkt dat Charles één van de contactpersonen van the queen is, maar dát klopt dus niet!

Elizabeth schijnt een extra beveiligde mobiele telefoon te hebben. Zodat bijvoorbeeld afluisteren bemoeilijkt wordt. Ook zou het toestel een videobelfunctie hebben, speciaal voor wanneer kleinzoon Harry vanuit Amerika belt – iets dat niet meer zo vaak schijnt te gebeuren, helaas.

Maar haar nummer, dat hebben maar 2 mensen. Het zijn haar dochter, Anne (71) en… de stalmeester! John Warren is hoofd van de stallen waar Elizabeths geliefde paarden gestald staan en verzorgd en getraind worden. Bijzonder toch, blijkbaar moet zoon en kroonprins Charles gewoon de cijfers van haar vaste telefoon intoetsen. Overigens is het waarschijnlijk zo dat haar kinderen en kleinkinderen wel degelijk ‘een privélijn’ met haar hebben, maar dan met een hofmedewerker ertussen die hen doorverbindt met the queen.

Deze foto ging in het voorjaar van 2020 ‘viral’. Elizabeth werkte toen thuis in verband met de pandemie. Ze bleef wel haar wekelijks gesprek met premier Johnson voorzetten, maar dan telefonisch. Niet mobiel, zoals je duidelijk kunt zien:

LEES OOK:

Fun feitje: Kate ontmoette William al eens toen ze 9 was!

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: gala.de. Beeld: ANP/EPA