Megxit is ‘onnodig wreed’ geweest

Een bron dicht bij Harry en Meghan zegt dat de twee kapot zijn van alle gebeurtenissen. En geeft aan dat de harde breuk voorkomen had kunnen worden.

Een Britse royalty-watcher die regelmatig samenwerkt met Harry en Meghan zegt dat het paar het moeilijk heeft met de veranderingen. Volgens hem wisten ze dat er wel iets drastisch moest veranderen, maar hebben ze deze breuk nooit gewild. Harry en Meghan bleven naar eigen zeggen aangevallen en geplaagd worden door de Britse pers. Iedere dag lazen ze leugens en vervelende commentaren over zichzelf.

Lees ook:

Toch wilden ze koningin Elizabeth blijven steunen. En idealiter dus in het Verenigd Koninkrijk blijven. Ze hebben lang gehoopt dat een paar andere familieleden het wellicht voor hen zouden opnemen. Toen dat niet gebeurde, zag het stel geen andere optie dan elders een nieuw leven op te bouwen. Ver weg van de Britse roddelpers.

De royalty-watcher zegt dat Harry en Meghan ‘alleen maar goedheid in de wereld wilden brengen’ en dat hun koninklijke levens ‘onnodig wreed’ tot een einde kwamen.

 

Bron: Page Six. Beeld: ANP/EPA

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen