×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Luister mee: is Harry gefopt door een neptelefoontje?

  'Met Harry' - 'Hi Harry, met Greta'

  Luister mee: is Harry gefopt door een neptelefoontje?

  Harry lijkt het slachtoffer te zijn geweest van een 'prank call'. Twee mannen belden met de hertog van Sussex en deden zich voor als klimaatactiviste Greta Thunberg en haar vader.


  Zij deelden een telefoongesprek online waarop een stem te horen is die inderdaad lijkt op die van Harry. Een woordvoerder van de prins weigerde aan The Sun op de kwestie te reageren.

  LEES OOK:

  Is het echt Harry?

  In het fragment is te horen hoe ‘Harry’ vertelt dat het een moeilijke beslissing was om een stapje terug te doen binnen het Britse koningshuis. “Maar het was de juiste beslissing voor ons gezin. De juiste beslissing om mijn zoon te beschermen. Ik denk dat er heel veel mensen op de wereld zijn die dat begrijpen en de beslissing om ons gezin op de eerste plaats te zetten respecteren.”

  Vragen over Andrew

  Ook werd hem gevraagd naar het schandaal rond zijn oom prins Andrew en zijn vriendschap met Jeffrey Epstein. “Daar heb ik heel weinig over te zeggen”, reageerde hij. “Maar wat hij wel of niet heeft gedaan staat totaal los van mij en mijn vrouw.”

  Aannemelijk

  Hoewel een woordvoerder van de prins weigerde te bevestigen of te ontkennen dat het om Harry gaat, zeggen ingewijden dat het aannemelijk is dat de prins met Greta zou hebben gesproken. Ook voor Harry is klimaatverandering een belangrijk punt op zijn agenda.

  Wat denk jij?

  Hieronder hoor je een deel van het vermeende telefoongesprek. Wat denk jij? Is het Harry die flink is gefopt?

  11 maart 2020 - 08:54