Luister mee: is Harry gefopt door een neptelefoontje?

Harry lijkt het slachtoffer te zijn geweest van een 'prank call'. Twee mannen belden met de hertog van Sussex en deden zich voor als klimaatactiviste Greta Thunberg en haar vader.

Zij deelden een telefoongesprek online waarop een stem te horen is die inderdaad lijkt op die van Harry. Een woordvoerder van de prins weigerde aan The Sun op de kwestie te reageren.

LEES OOK:

Is het echt Harry?

In het fragment is te horen hoe ‘Harry’ vertelt dat het een moeilijke beslissing was om een stapje terug te doen binnen het Britse koningshuis. “Maar het was de juiste beslissing voor ons gezin. De juiste beslissing om mijn zoon te beschermen. Ik denk dat er heel veel mensen op de wereld zijn die dat begrijpen en de beslissing om ons gezin op de eerste plaats te zetten respecteren.”

Vragen over Andrew

Ook werd hem gevraagd naar het schandaal rond zijn oom prins Andrew en zijn vriendschap met Jeffrey Epstein. “Daar heb ik heel weinig over te zeggen”, reageerde hij. “Maar wat hij wel of niet heeft gedaan staat totaal los van mij en mijn vrouw.”

Aannemelijk

Hoewel een woordvoerder van de prins weigerde te bevestigen of te ontkennen dat het om Harry gaat, zeggen ingewijden dat het aannemelijk is dat de prins met Greta zou hebben gesproken. Ook voor Harry is klimaatverandering een belangrijk punt op zijn agenda.

Wat denk jij?

Hieronder hoor je een deel van het vermeende telefoongesprek. Wat denk jij? Is het Harry die flink is gefopt?

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen