Meghans vader wil iets kwijt over Oprah Winfrey

Thomas Markle laat weer iets meer van zich horen de laatste tijd. De vader van Meghan liet vorige week een verklaring uitgaan met hartelijke gelukwensen na de geboorte van Lili. En nu zegt hij iets over Oprah.

In een Australisch tv-programma, 60 Minutes, werd Thomas geïnterviewd en gaf hij Oprah een sneer. Hij vindt dat de populaire talkshowhost en mediamagnaat ‘misbruik’ heeft gemaakt van Meghan en Harry. Door het koppel een podium te bieden op één van haar eigen kanalen, door middel van het grote en onthullende interview van een paar maanden geleden.

Thomas uit een vrij pittige mening door er het volgende over te zeggen: “Ik denk dat ze Harry en Meghan gebruikt om haar televisienetwerk op te bouwen met nieuwe shows en ik denk dat ze misbruik heeft gemaakt van een erg verzwakte man. Ze liet hem dingen zeggen die je niet op tv zou moeten zeggen.”

Overigens hebben Meghan en haar vader al sinds voor de bruiloft geen of nauwelijks contact meer. Het is dan ook maar de vraag of zij zit te wachten op deze conclusies van haar vader. Eerder speelde hij een persoonlijke brief die zij aan hem schreef door aan een paar Britse tabloids. Dat mondde uit in rechtszaken van Meghan tegen de kranten.

LEES OOK:

Foto: Joe Biden op tuinbezoek bij Elizabeth

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: The Sun

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen