Meer dan 100 patenten voor Sussex Royal

Deze week werd bekend dat Harry en Meghan stoppen met hun rol als senior lid van de Britse koninklijke familie. Dit betekent onder andere dat het stel financieel zelfstandig wordt.

De grote vraag is hoe zij in de toekomst hun geld verdienen? Het antwoord wordt iets duidelijker nu blijkt dat het koppel al een half jaar geleden meer dan honderd patenten voor Sussex Royal heeft aangevraagd.

LEES OOK:

Van sokken tot potloden

Harry en Meghan lijken van plan hun bekendheid op een commerciële manier in te zetten. Dit blijkt uit het aantal patenten dat het stel zes maanden geleden heeft aangevraagd. Naast bescherming voor de Sussex Royal Foundation, namen ze een patent op meer dan honderd verschillende producten. Zo kunnen ze in de toekomst onder andere kleding, briefpapier, schrijfwaren, foto’s en posters verkopen. Daarnaast hebben ze zelfs de mogelijkheid om een eigen krant of magazine te beginnen.

‘Makkelijk €450 miljoen per jaar met Sussex Royal patenten’

Retail-expert Andy Barr vertelt aan de Daily Mail dat het stel op deze wijze makkelijk €450 miljoen per jaar kan verdienen. Zonder daar heel veel moeite voor te hoeven doen. “Ze zullen klein beginnen. Later verkopen ze waarschijnlijk producten die nog meer waard zijn. Gezien het merk dat ze beginnen vanzelfsprekend wereldwijd in trek zal zijn, zal hun bedrijf snel groeien. Overal – van China tot Europa – zal men over elkaar heen vallen om professionele connecties met hen te vormen. Ze zullen in een oogwenk een fortuin verdienen.”

Royale bedragen

Een andere lucratieve manier om geld te verdienen is het schrijven – of laten schrijven – van een boek. Daarmee zouden Harry en Meghan mogelijk nóg meer verdienen. Zo kregen de Obama’s een voorschot van maar liefst 65 miljoen dollar voor hun boekendeal. Het is te verwachten dat Meghan dat record met gemak verbreekt.

Bron: HLN

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen