×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan is weer terug naar Canada

  Vlucht ze uit de situatie?

  Meghan is weer terug naar Canada

  Vlak na de bekendmaking dat de hertog en hertogin van Sussex een stap terug willen doen als 'senior' leden van het Britse koningshuis woensdag, is Meghan weer teruggevlogen naar Canada.


  Dat meldt een woordvoerder van de familie vrijdag aan persbureau Reuters.

  LEES OOK:

  Prins Harry is nog in Groot-Brittanië

  Meghan is teruggegaan voor de kleine Archie. Hij was samen met een nanny in Canada gebleven. Prins Harry is nog wel in het land om met koningin Elizabeth, Charles en William te praten over de beslissing om deels terug te treden.

  (Terug)reis stond al gepland

  Boze tongen beweren dat de trip van Meghan een vlucht uit de situatie is. Toch stond de (terug)reis van de hertogin naar Noord-Amerika al op het programma, melden diverse Britse koningshuisjournalisten.

  10 januari 2020 - 10:34