Lekker! Deze royals eten marshmallows in Wales

Het vrolijke duo Kate en Wills reist per trein door Engeland, Schotland en Wales. Daar spreken ze mensen over de impact van de coronacrisis. En is er ook tijd voor een lekker snackje tussendoor.

We lieten je gisteren al lezen dat het royal couple per koninklijke trein in 3 dagen tijd zo’n 2000 kilometer zal afleggen. Ze bezoeken onder meer eerstelijnshulpverleners, leraren, studenten en vrijwilligers. Kate en William zijn voorstanders van het openlijk spreken over mentale gezondheid en willen dan ook graag horen wat voor impact corona heeft gehad op het geestelijk welbevinden van de mensen die ze spreken.

Maar dat betekent niet dat het nuttige niet met het aangename kan worden verenigd. Dat laten onderstaande foto’s ook wel zien! Kate en William zijn in Wales aangekomen. Hier spreken ze onder meer over het toerisme. Bezoeken ze Cardiff Castle. En gaan ze in gesprek met lokale studenten, die het echtpaar vertellen over hun ervaringen tijdens de coronacrisis. En dat laatste onder het genot van wat heerlijke, geroosterde marshmallows. Mmm, zo te zien is het best koud in Wales, dus een warm snackje is dan best welkom.

Marshmallows en bijpraten. Het decemberzonnetje doet zijn best in Wales, maar fris is het ook!

Kate En William Marsallows Instagram Screenshot 1

William en Kate zien er ontspannen uit tijdens dit werkbezoek, dat ze per trein afleggen.

Kate En William Marshmallows Screenshot Instagram

Cardiff Castle, het koppel sprak er ook over de gevolgen van de crisis voor het toerisme.

Kate En William Marshmallows Instagram Screenshot

LEES OOK:

Geweldig: virtueel op audiëntie bij Queen E.

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @kensingtonroyal