Britain Royalty Charles Camilla huis

Kom jij logeren in de b&b van prins Charles?

In 2006 kocht de Britse royal een vakantiehuis in Viscri, in Roemenië. Hij is er zelf een paar dagen per jaar, maar de rest van de tijd wordt het verhuurd aan hele gewone toeristen. Zie jij het misschien ook wel zitten om in Charles’ b&b te komen overnachten?

Naar verluidt werd Charles tijdens een bezoek aan het land in 1998 helemaal verliefd op Roemenië. En een aantal jaren later kocht hij er een boerderijwoning. Overigens heeft Charles inmiddels een vrij indrukwekkend aantal huizen op zijn naam staan, in allerlei landen.

Het ‘farmhouse’ in Viscri ligt in de regio Transsylvanië, je vast wel bekend van de Dracula-verhalen. Dáár adverteert de prins niet mee, maar je kunt er dus wel degelijk zelf komen logeren. Het huis heeft 7 dubbele slaapkamers, die alle een eigen badkamer hebben. Er is ook een aparte eetkamer, woonkamer, een mooie keuken en zelfs een hobbykamer. Televisietoestellen vind je er niet. Wel is het huis ingericht met authentieke meubels uit de regio.

Toch bijzonder… om in het vakantiehuis van een royal zelf een weekendje weg te kunnen boeken! Je kunt hieronder vast een kijkje nemen.

LEES OOK:

Onbekenden zingen spontaan het Wilhelmus voor Eloise

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: Hello! Beeld: ANP/EPA, Getty, Facebook