Gravin Eloise Brengt Boek Uit

Beetje maf: onbekenden zingen spontaan het Wilhelmus voor Eloise

Eloise vertelt in een talkshow dat het weleens voorkomt dat mensen haar op straat zomaar gaan toezingen. En dan niet zomaar een actueel popliedje, nee hoor! Het Wilhelmus. De gravin wordt steeds vaker herkend en dat gaat soms gepaard met wat maffe situaties.

Ze was te gast in het NPO 3-programma SPLNTR, gepresenteerd door Splinter Chabot, zoon van Bart Chabot. Eloise vertelde dat ze soms maar rare dingen meemaakt. Zo liep ze laatst in Den Haag over straat en gebeurde het binnen een paar minuten na elkaar dat ze tweemaal werd toegezongen. Beide keren ging dat om ons volkslied, het Wilhelmus.

“Zie je mij daar al lopen? Ik had een wijntje op en dacht: horen andere mensen dit ook?”, grapt de 19-jarige dochter van Laurentien en Constantijn. Gelukkig kan ze er dus wel om lachen. Eloise heeft inmiddels 305.000 volgers op Instagram en timmert goed aan de weg. Naast haar studie (Hogere Hotelschool, in Amsterdam) heeft ze een eerste boek uitgebracht en heeft ze samenwerkingen met grote merken en bekende namen. Eloise doet ook mee aan het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen van StukTV. Daar deelde ze deze post op Instagram over:

LEES OOK:

Zoon van Stéphanie deelt prachtige foto vanuit de woestijn

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP, Instagram @eloisevanoranje