Britain Royalty Earthshot Prize

Hype over groen fluwelen jasje van William: ‘hij is de nieuwe James Bond’

Een geslaagde gala-avond voor William (en Kate) en zijn Earthshot Prize. En natuurlijk ging het om de initiatieven om het milieu te helpen, maar toch ging de meeste aandacht uit naar Williams jasje, dat enorm veel lof oogstte.

We weten dat Kate een onberispelijke modesmaak heeft (check hier Kates week in 7 outfits) en vaak alle ogen op zich gericht weet. Gisteravond was het echter haar man William die de blits maakte. De eerste editie van het Earthshot Prize Gala vond plaats. Een uitreiking van geldprijzen aan winnaars met de beste ideeën om het broeikaseffect te lijf te gaan.

Kate vergezelde William uiteraard op de mooie avond en koos voor een Alexander McQueen-jurk die ze in 2011 al eens droeg. En ook William zette vol in op het uitstralen van duurzaamheid, want hij koos voor een groen fluwelen jasje (van Reiss) met een zwarte coltrui eronder. Een combi die helemaal van nu is, maar toch droeg de prins het jasje al eens naar een liefdadigheidsgala in 2019.

Op social media zijn de reacties lyrisch, sommigen vinden zelfs dat William zó de nieuwe James Bond kan worden. Een ander zegt ‘dit is zijn beste look ooit, hij ziet er koninklijk uit, op een moderne manier’. Wat vind jij van het jasje?

LEES OOK:

Zó had Charles zoon William eigenlijk willen noemen

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Instagram @dukeandduchessofcambridge