Harry en Meghan willen koninklijke familie respecteren

Dat Prins Harry en zijn vrouw Meghan naar Los Angeles verhuisden was al heel wat. Harry wil zijn familie geen trap na geven en heeft zijn team dan ook de opdracht gegeven om geen werk te accepteren waarmee koningin Elizabeth of de rest van de familie zou worden bespot.

Producenten van The Simpsons azen op Harry en Meghan

De kans dat Harry en Meghan zullen meewerken aan een Amerikaanse serie als The Simpsons is dan ook heel klein. De producenten van het programma lieten een tijdje terug weten dat ze het koninklijk paar maar al te graag te gast zouden willen hebben, maar dat zit er hoogstwaarschijnlijk dus niet in.

Voormalig Hollywood-agent vertegenwoordigd het paar

Nu Harry en Meghan een stap terug hebben gedaan binnen de koninklijke familie, worden ze vertegenwoordigd door voormalig Hollywood-agent Nick Collins. Een oude bekende van Meghan, want toen ze nog succesvol actrice was werkte hij ook al voor haar. Nu behandelt Collins namens het echtpaar alle aanbiedingen voor televisie, film of goede doelen.

Respectvol handelen

Collins kreeg van de hertog van Susex echter een duidelijke opdracht: accepteer niets dat schadelijk is voor het imago van de koningin, hoe lucratief de aanbiedingen ook kunnen zijn. Volgens een bron van de Daily Mail wil Harry laten zien dat hij geen ruzie wil met zijn oma en vader, ondanks dat hij afstand heeft genomen van zijn koninklijke leven.

Eerste klus voor Meghan

Intussen heeft Meghan haar eerste klus al te pakken. Voor de Disney+ -documentaire Elephants heeft ze de voice-over ingesproken. In ruil hiervoor gaat er een donatie naar de hulporganisatie ‘Elephants Without Borders’, die zich inzetten voor het behoud van olifanten in het wild.

 

Lees ook:

Meghan en Harry waren onlangs in het Verenigd Koninkrijk om hun laatste taken als royals af te ronden. Grote afwezige was toen baby Archie.

Om deze reden lieten Meghan en Harry baby Archie thuis

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen