Britain Royalty Wedding

Eugenie deelt privé-kiekjes op trouwdag

Op 12 oktober 2018 gaven Eugenie en haar Jack elkaar het ja-woord. Ze waren toen al jarenlang een setje. En vandaag vieren ze dus hun tweede trouwdag, tijd voor wat mooie foto’s!

Al ruim 10 jaar samen. Waarvan nu 2 jaar getrouwd. En een eerste kindje is onderweg. Eugenie en Jack Brooksbank zijn overduidelijk nog stapelverliefd op elkaar. Eugenie staat vandaag stil bij de viering van haar huwelijksdag door bijzondere – nooit eerder gedeelde – foto’s uit haar privé-albums op Instagram te zetten.

Ze heeft er een hele video van gemaakt. We zien onder meer een foto van een bijzondere reis van het stel. Waarbij ze een pinguïnkolonie bezochten. Je kunt de volledige video zien op Eugenies Instagram-account. Gefeliciteerd met jullie tweede huwelijksdag, love birds!

Dikke jassen en big smiles! Jack en Eugenie bij de pinguïns.

Eugenie Instagram 1

Een prachtige foto van hun trouwdag, vandaag precies 2 jaar geleden. We zien de schitterende achterkant van Eugenies trouwjurk.

Eugenie Instagram 2

Een wandeling samen in de natuur. Het stel onderneemt veel samen en woont op hetzelfde landgoed als Eugenies moeder Sarah en vader Andrew.

Eugenie Instagram 3

LEES OOK:

Wat deden de royals afgelopen weekend?

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @princesseugenie