Carl Philip Bij Race Auto

Wat deden de royals afgelopen weekend?

Altijd leuk om even te gluren bij de buren. In dit geval koninklijke buren. Wat deden zij zoal op hun vrije zaterdag en zondag? Kijk gezellig mee!

Bernhard jr. ziet er bijna uit als James Bond op deze foto! Hij schrijft op Instagram dat-ie een ‘kleine bootshow’ organiseerde.

Bernhard Jr. Weekend

Prins William was onderdeel van een heuse TED-talk. Bij deze post legt hij uit hoe gefascineerd hij kon raken van ruimtereizen. Maar in plaats van mooie foto’s van de maan, vindt hij het nu vooral tijd om onze blik te richten op de aarde. En het beschermen ervan.

William Weekend Ted Talk

De Zweedse prins Carl Philip is dol op autoracen. Met een laatste raceweekend bedankt hij de organisatoren van carreracupscandinavia voor het organiseren van alle races tijdens de coronacrisis.

Prins Carl Philip Race Auto

Groothertog Henri van Luxemburg hielp met de druivenoogst. Hij plukte rijpe druiven in Wormer. Met een mondkapje uiteraard.

Henri Luxemburg Weekend

En James Middleton, de broer van Kate, deelt een prachtige foto met één van zijn honden. Hij schrijft erbij dat hij World Mental Health Day steunt. Hij heeft zelf donkere periodes meegemaakt en is blij dat er hulp is. James heeft zelf de meeste steun gehaald uit zijn honden.

James Middleton Weekend Met Hond

LEES OOK:

Mabel wil dat je je hand opsteekt

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @bernhardvanoranje, @kensingtonroyal, @prinsparet, @courgrandducale, @jmidy