Australia Britain Diplomacy Royal Tour

Dit is waarom er nog geen foto van kleine Lilibet is verspreid

Het meisje werd in juni geboren en inmiddels is het november. Op een (gepland?) klein inkijkje na, in een video die Meghan van de zomer deelde, krijgen we baby Lilibet maar niet te zien. Dat zou weleens hierdoor kunnen komen.

4 juni 2021 was een heugelijke dag voor Meghan en Harry. Hun tweede kindje werd geboren: dochter Lilibet. Je las bij ons al naar wie ze vernoemd werd. Inmiddels zijn we bijna 5 maanden verder en heeft nog niemand – buiten ongetwijfeld familieleden en vrienden – een foto van het meisje gezien.

Doorgaans worden foto’s van nieuwe royal wereldburgers vrij rap met de wereld gedeeld. Tegenwoordig gaat dat niet zelden via Instagram. Nu is het niet alleen angstvallig stil op alle social media-accounts van Meghan en Harry, het zou ook een bewuste keuze zijn om (nog) geen foto van Lilibet te delen. Ook zijn er zelden nog updates over zoon Archie. Ook van hem worden nog maar mondjesmaat foto’s gedeeld. De reden? Harry en Meghan willen meer privacy voor zichzelf en hun kinderen. Dit zou tevens één van de voornaamste redenen zijn geweest om grotendeels terug te treden als royals.

Een Britse royalty-expert zegt dat met name Harry erop gebrand is zijn eigen kinderen niet het type jeugd te geven dat hij zelf had. Waarbij de paparazzi vrij letterlijk in de bosjes lagen, wachtend om Charles en Diana met hun zoons te kunnen ‘kieken’. Andere royalty-watchers houden er rekening mee dat Harry en Meghan helemaal geen foto’s van hun kinderen (meer) zullen delen met de pers.

LEES OOK:

Zien: prachtige foto’s van de bruiloft van prins Philippos

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: marieclaire.co.uk. Beeld: ANP/EPA