France Napoleon Wedding

Zien: prachtige foto’s van de bruiloft van prins Philippos

De prins en zijn Nina trouwden afgelopen winter al, maar dan voor de wet en met slechts een handvol aanwezigen, waaronder hun vaders. Ze deden de grote dag nog eens dunnetjes over, ditmaal in vol ornaat en met een feest!

Misschien kun je je herinneren dat we schreven over hun bruiloft in december 2020. Een korte ceremonie, zonder veel poespas. En al helemaal geen feest, want dat was toen wereldwijd not done. Het ging om het burgerlijk huwelijk, van zowel de bruidegom als de bruid was toen de vader aanwezig. Later werd nog met een klein groepje familieleden van een diner genoten.

Het kerkelijk huwelijk echter, inclusief veel meer gasten én een mooi feestje, moest nog plaatsvinden. Uitgesteld vanwege corona, maar nu dan eindelijk ‘ingehaald’. We hebben leuke foto’s voor je van het overduidelijk gelukkige paar. Een opfrisser: Philippos is prins van Denemarken en Griekenland. Een titel die niet geheel toevallig is, zijn moeder is Anne Marie, een jongere zus van de huidige Deense koningin Margrethe. Zijn vader is voormalig koning van Griekeland, Constantijn II.

Wie wordt er nu niet blij van foto’s van een royal bruiloft? Genieten dus!

LEES OOK:

Gloednieuwe foto van jarige Belgische prinses

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @pavlosgreece, @andreas_megos