William en Kate

Déze bekende acteur wilde babysitten op de kinderen van William en Kate

Bekende acteur Rami Malek heeft ooit aan prins William en Kate aangeboden om op hun kinderen te passen. Zo konden zij een keer een avondje uit, vertelde de acteur in de Amerikaanse talkshow Jimmy Kimmel Live.

James Bond première

Rami Malek vertelde Jimmy Kimmel over de wereldpremière van de nieuwe James Bond-film No Time To Die in Londen waar William en Kate vorige week bij aanwezig waren. “Dat betekent dat het een speciale gebeurtenis is. Een Bond-film verdient dat”, vertelde Rami Malek, die in No Time To Die de rol van de schurk speelt.

Het was niet de eerste keer dat de acteur de Cambridges ontmoette. In 2019, minder dan een jaar nadat jongste zoon prins Louis werd geboren, maakte de acteur “een praatje” met hen tijdens de uitreiking van de BAFTA’s, waar hij de prijs voor beste acteur kreeg voor zijn rol als Freddie Mercury in Bohemian Rhapsody.

Iedereen leren kennen

“Het is fascinerend om te zien dat ze zo hard werken om iedereen te leren kennen. Ze weten precies welke film je eerder hebt gedaan. Je kunt zien dat ze hun huiswerk doen”, aldus Malek. “En ik keek op een gegeven moment alleen maar naar ‘prinses Kate’ en zei tegen haar: dit moet vermoeiend zijn. Ik vroeg: je hebt net een baby gekregen toch?”

Volgens Rami Malek reageerde Kate verrast op zijn vraag en praatte ze er overheen. De acteur kon echter in haar ogen zien dat ze vermoeid was. “Ik denk dat ik haar even overrompelde. Maar ze gaf me op de meest elegante, professionele en koninklijke manier een blik die vertelde: ja het is veel, een kind krijgen.”

De acteur bood vervolgens aan om een keer op de drie kinderen van William en Catherine te passen, maar op dat voorstel is het koppel nog niet ingegaan. Jimmy Kimmel grapte vervolgens dat waarschijnlijk nooit meer iemand hem in de buurt van zijn of haar kinderen laat komen vanwege zijn schurkenrol in No Time To Die.

LEES OOK: DE WEEK VAN KATE IN 7 OUTFITS

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty

Beeld en bron: ANP