Britain Royalty

Bijzondere wens op de cadeaulijst van Harry en Meghan

Of beter gezegd: de gehele lijst bestaat uit één allesomvattende wens. En geheel in hun filantropische stijl raad jij misschien al wat dat kan zijn.

Het koppel is voor de tweede keer ouders geworden. Zoontje Archie werd in mei 2 jaar. En afgelopen vrijdag kwam dochtertje Lili ter wereld. Moeder en kind maken het goed. En met het uitgaan van een verklaring over de geboorte, de goede gezondheid én haar naam kwam meteen ook het verzoek van Harry en Meghan voor wat betreft de cadeaus voor de kleine.

Die willen ze namelijk liever niet. Althans, geen slabbetjes, kleding en knuffels. Harry en Meghan vragen om donaties, in naam van hun kleine. En dan specifiek aan organisaties die zich inzetten voor (de rechten van) vrouwen en meisjes, wereldwijd. Denk aan Girls Inc., Harvest Home, CAMFED en de Myna Mahila Foundation.

Overigens deed het stel eenzelfde verzoek toen Archie werd geboren. Toen vroegen ze donaties voor stichtingen die kinderen en ouders in nood helpen.

Volg jij ons al op Instagram? Veel mooie foto’s en de nieuwste nieuwtjes vind je ook daar! We zien je graag! (@magazineroyalty)

https://www.instagram.com/p/CPyXsNln_vb/

LEES OOK:

Meghan is bevallen van dochtertje!

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Instagram @magazineroyalty / Misan Harriman