Britain London Film Festival Cinema

Actrice Kristen Stewart noemt Diana ‘driekoppig dier’

Ze bedoelt het echter goed! Ze vertelt in een interview over haar rol als Diana en licht toe hoe ze Diana’s moederrol ziet. Zelf geen Kristen geen kids, maar wel een hondje.

Documentaires, films en natuurlijk Diana in de hitserie The Crown, allerlei aandacht voor en rondom wijlen prinses Diana, moeder van William en Harry. Eén van de meest recente films is Spencer, met Kristen Stewart in de hoofdrol. Zij vertelt – samen met regisseur Pablo Larraín – aan een entertainmentprogramma over de film en haar rol.

Ze meent dat Diana’s echte kern haar kinderen waren, kijkend naar wanneer ze haar kinderen dicht bij zich had was ze “een driekoppig dier, niet te stoppen”, aldus Kristen. “Je moet geen ruzie maken met moeders, zoiets doe je gewoon niet”, zegt ze er ook nog over.

Kristen is zelf (nog) geen moeder, maar zegt absoluut te weten hoe dat voelt, die wisselwerking tussen moeder en kind. “Ik kan niet zeker zeggen dat ik weet hoe het voelt als moeder zijnde, maar ik heb wel alle natuurlijke gevoelens. Ik ben menselijk.” Regisseur Larraín voegde later nog toe dat Kristen wél een hondje heeft. Niet helemaal hetzelfde, maar het roept toch een gevoel van moederliefde op, meent hij. “Ik hou wel echt van mijn hond”, zei Kristen daarop.

LEES OOK:

‘Queen redde relatie Kate en William’

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA