Beatrice En Eugenie

3x Eugenie en Beatrice toen ze klein waren

Op een druilerige dag in het najaar is het des te leuker om oude foto’s te kijken. Vandaag fleuren we je dag even op met kiekjes uit de oude doos van de zussen Eugenie en Beatrice.

Extra leuk natuurlijk, omdat Eugenie net bekend heeft gemaakt zelf een kindje te verwachten. We zijn benieuwd of zij en haar man Jack straks gelijkenissen gaan zien tussen de kleine en de oude kinderfoto’s van henzelf!

Zussen Beatrice en Eugenie zijn nu 32 en 30 jaar. Maar ze waren natuurlijk ooit dreumesen, kleuters, opgroeiende kinderen. We blikken terug met 3 aandoenlijke foto’s.

Helemaal jaren 90: pastelpakjes, een diadeem in het haar en twee jonge zusjes die een matching tasje hebben. Een prachtig tijdsbeeld!

Beatrice En Eugenie 1

Nog iets verder terug in de tijd, gezellig met mama Sarah op stap. En weer hebben de zussen eenzelfde outfit aan! Beatrice en Eugenie hebben altijd erg goed met elkaar overweg gekund.

Beatrice En Eugenie 2

Hoe leuk! In hun schooluniforms, Eugenie een guitig en blij koppie, Beatrice wat meer bescheiden en afwachtend. De dames waren hier kleuters.

Beatrice En Eugenie 3

Lees ook:

Eerste kindje Eugenie krijgt geen titel

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @princesseugenie