William en Kate

3 adembenemende zwartwit-foto’s van Kate en William

William zag onlangs zijn allereerste Earthshot Prize-gala werkelijkheid worden. Zowel hij als Kate koos voor een vintage outfit. Maar nu zijn nog eens 3 ‘stunning’ foto’s van het stel van die avond gedeeld. Niet eerder vertoond!

Het gaat om zogenoemde behind-the-scenes-foto’s. Ze werden genomen door fotograaf Chris Jackson. En zijn bewerkt tot prachtige zwartwit-plaatjes. We zien een zwierige Kate en William op de eerste foto. Ze komen vrij letterlijk vanachter het gordijn vandaan. Het tweede kiekje is er eentje van William, die waarschijnlijk nog even een paar keer diep ademhaalt voordat ‘de show’ begint. En foto 3 spreekt boekdelen over de liefde tussen de 2. Kate legt haar hand liefdevol op Williams rug.

Je las bij ons rond de tijd dat het Earthshot Prize-gala plaatsvond al dat zowel Kate als William bewust koos voor een eerder gedragen outfit. Uiteraard helemaal aansluitend bij de duurzaamheid waar iedereen druk mee bezig is de afgelopen jaren. Bij William ging dat om een groen fluwelen jasje waarin sommigen hem niet vonden onderdoen voor James Bond.

Wat een prachtige foto’s van het sterke koppel, echt genieten!

LEES OOK:

Wat een heerlijk (bontgekleurd) winterjasje draagt Victoria hier!

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @dukeandduchessofcambridge