×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Letizia praat over economische en sociale impact van kanker

  De koningin is erevoorzitter

  Letizia praat over economische en sociale impact van kanker

  Koningin Letizia van Spanje woonde dinsdag - op Wereldkankerdag - het jaarlijkse forum tegen kanker bij in Madrid.


  Tijdens het evenement wordt aandacht besteed aan de economische en sociale impact van de ziekte. Daar ging de vorstin ook op in tijdens haar toespraak aan het begin van de dag.

  LEES OOK:

   

  “Wat er echt toe doet”

  De echtgenote van koning Felipe wil dat er dinsdag wordt stilgestaan bij patiënten met een laag of geen inkomen. “Wat gebeurt er wanneer iemand werkloos is of minder dan een minimuminkomen verdient en dan de diagnose kanker krijgt”, vroeg Letizia zich hardop af. De vorstin benadrukte daarnaast dat het goed was dat er dinsdag wordt gesproken over “wat er echt toe doet.”

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door 🇪🇸Spanish Royal Family🇪🇸 (@spanish.royals) op

  Erevoorzitter

  Letizia is aanwezig als erevoorzitter van de Spaanse vereniging tegen kanker die het forum organiseert. Tijdens het evenement zijn mensen die kanker hebben of hebben gehad en verschillende vertegenwoordigers van de overheid en zorginstellingen aanwezig om te praten over preventie en ondersteuning.

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  5 februari 2020 - 07:15