×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Madonna vindt Canada te saai voor Harry en Meghan

  Onderhuur in New York

  Madonna vindt Canada te saai voor Harry en Meghan

  Madonna vraagt zich af waarom prins Harry en zijn vrouw Meghan naar Canada zijn verhuisd. De twee hebben daar volgens de Queen of Pop nauwelijks iets te zoeken.


  De hertog en hertogin van Sussex mogen daarom wel in haar woning in New York. “Ik wil mijn appartement in Central Park West wel onderverhuren. Twee slaapkamers, en het heeft het beste uitzicht op Manhattan met een geweldig balkon”, zo prijst ze aan.

  Geen rust in NY

  Of Harry en Meghan daar interesse in hebben is maar de vraag. De twee kozen juist voor Canada voor de rust en die is in New York vermoedelijk niet te vinden.

  LEES OOK:

  Bron: ANP, Twitter

  5 februari 2020 - 06:48