×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kerken dragen missen op aan overleden Maria Teresa

  Spanje staat stil bij overlijden van de prinses

  Kerken dragen missen op aan overleden Maria Teresa

  Maria Teresa van Bourbon-Parma, tante van onder meer prinses Margarita, overleed vorige week aan de gevolgen van Corona.


  Verschillende Spaanse kerken droegen zondag de mis op aan de prinses. In Spanje stond zij bekend als voorvechter voor een rechtvaardiger Spanje. Haar uitvaart moest noodgedwongen plaatsvinden zonder aanwezigheid van familie en vrienden. Uiteraard vanwege de Corona-maatregelen. Maar op een later moment wordt nog eens een publieke herdenking voor haar georganiseerd.

  Lees ook:

  Ook in Italië is er veel aandacht voor (het overlijden van) de prinses. Italiaans media roemen de enorme betrokkenheid van Maria Teresa bij politiek en maatschappij, en haar inzet voor cultuurbehoud.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

  30 maart 2020 - 12:49