Madeleine

Zó zoet: leuke jeugdfoto’s van prinses Madeleine

Madeleine is momenteel vakantie aan het vieren in Zweden, haar thuisland. Ze woont sinds een paar jaar met haar man en kinderen in Florida. En die kids zijn 7, 6 en 3 jaar. Madeleine is natuurlijk zelf ook ooit zo jong geweest…

Het verveelt nooit om plaatjes van de royals te zien toen zij zelf nog maar klein waren. Vaker wel dan niet herken je hun karaktertrekjes, manier van lachen en kijken van nú er maar al te goed in. Vandaag nemen we je even mee terug in de tijd in het foto-album van de Zweedse prinses Madeleine. Zij is inmiddels 39 en heeft haar eigen gezin, maar óóit… was ze uiteraard een baby, peuter, kleuter, kind!

Kort na haar geboorte werd deze mooie familiefoto gemaakt. Victoria en Carl Philip zijn trotse grote zus en broer.

Madeleine Jeugdfoto 2

Wat een heerlijk meidje! Madeleine is een in Zweden geliefde prinses. Daarbuiten ook trouwens, ze heeft een enorme naamsbekendheid in onder meer ons eigen land. Madeleine zet zich – als volwassene – in voor een veilige, geborgen jeugd voor kinderen wereldwijd.

Madeleine Jeugdfoto 1

De liefde voor dieren zat er al vroeg in. Hier zien we haar met een schattig konijn.

Madeleine Jeugdfoto 3

En als kers op de taart nog zo’n fijne familiefoto. Erg leuk om ook de mode-van-toen in beeld te zien! Voor de kinderen was het pastel wat de klok sloeg.

Madeleine 2

LEES OOK:

Fergie vindt zichzelf wel een beetje op Meghan lijken

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Pinterest, World Childhood, Instagram @kungahuset