Maryfrederik

Zien: Frederik en de tweeling oefenen alvast voor ‘royal run’

De ‘Royal Run’ werd afgelast vanwege corona afgelopen jaar. Maar inmiddels is er een nieuwe datum bekend: 12 september. Dan zetten alle sportieve Denen het dus op een rennen, voor het goede doel. Ook Frederik en zijn gezin rennen mee. En oefenen nu alvast… in de sneeuw!

Frederik en Mary staan bekend om hun sportieve lifestyle. Afgelopen maart deelden ze via social media een toffe foto, zittend op de trap voor het paleis met het hele gezin – en alle sportschoenen prominent in beeld. Het was hun ludieke manier om stil te staan bij het vooruitschuiven van de Royal Run voor 2020, maar alsnog een positieve noot te willen brengen.

De Deense kroonprins deelt nu wederom iets leuks via Instagram. Geheel in stijl rent hij samen met Vincent en Josephine (die onlangs jarig waren) alvast wat oefenrondjes voor de herkansing van de Royal Run dit jaar. De nieuwe datum wordt er ook meteen bij vermeld. In plaats van rond Pinksteren, wanneer het meestal plaatsvindt, is gekozen voor september. Waarschijnlijk omdat er gegokt wordt dat er tegen die tijd minder coronamaatregelen zullen zijn.

Kijk ze eens hun best doen! En in een restantje sneeuw nog wel… sportief hoor.

https://www.instagram.com/p/CKyEbRCAMDT/

Werkt het filmpje niet helemaal bij jou? Dan kun je deze ook rechtstreeks op het Instagram-account van de Deense royals bekijken.

LEES OOK:

Er is ‘gedoe’ over het vakantiehuis van Filip en Mathilde

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @detdanskekongehus