Nouveau Royalty Denemarken Mary Frederik Kongahuset3

Thuiswerken in Denemarken: Frederik én Mary met leesbril

In Scandinavië wordt ook nog veel thuisgewerkt waar dat kan. Frederik en Mary van Denemarken laten nog even zien hoe dat eruitziet: allebei enthousiast achter de computer, mét en stijlvolle leesbril op.

Frederik neemt als kroonprinses van het kleine land al veel taken waar en laat zich regelmatig zien bij, bijvoorbeeld, werkbezoeken, lintjes-momenten en herdenkingen. Zijn moeder, koningin Margrethe, wordt dit voorjaar 81 en ondanks het feit dat ze nog gezond en kwiek is, is de verwachting dat het geen jaren meer duurt voordat zij het stokje doorgeeft.

Maar in tijden van corona wordt er natuurlijk meer thuisgewerkt dan ooit. We lieten je de thuiswerksituatie van Mette-Marit en Haakon al zien. En ook Mathilde, die zelfs thuis nog een regelrechte fashion queen is. En dan zijn er Frederik en Mary. Zij deelden een paar hele leuke foto’s. Waarop het kroonprinselijk paar in een vergelijkbare houding te zien is. Beiden achter de laptop. Beiden gefocust, maar ook lachend. Beiden in het bezit van een hippe lees- of computerbril. Kijk mee naar deze thuiswerkende royals.

Mary Leesbril Foto 1
Frederik Met Leesbril Foto 1
Frederik Met Leesbril Foto 2

LEES OOK:

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @detdanskekongehus