Leuke thuiswerkfoto’s van Mette-Marit en Haakon

De blonde kroonprinses en haar hubby maken er het beste van. Op Instagram werd een stel foto’s gedeeld waarop het echtpaar vrolijk thuiswerkend te zien is. Dat geeft de burger moed!

Het koppel belde onder meer met een gepensioneerd echtpaar uit de gemeente Sel. Om te praten over de impact van de coronacrisis op hun sociale leven en de beperkingen daaromtrent. Kari Elisabeth en Arne vertellen onder meer dat ze iedere dag een wandeling maken. En zich gelukkig nog gezond voelen. Het stel raadt ook anderen aan vooral in beweging te blijven.

Op de thuiswerkfoto’s zien we Mette-Marit en Haakon zichtbaar genieten van het leuke – digitale – gesprek. De Noorse kroonprins en zijn vrouw blijven zo veel als mogelijk thuis. Al moest Haakon afgelopen nazomer het een en ander over- en waarnemen van en voor zijn zieke vader, koning Harald. En Mette-Marit lijdt aan longfibrose, een vrij zeldzame en ongeneeslijke aandoening. Het gaat goed met haar, maar ook zij moet oppassen in coronatijd. Het is belangrijk dat ze niet besmet raakt.

Andere royals pakken het thuiswerken ook weer meer op. Zo kondigde Máxima begin oktober aan thuiswerken weer als ‘de norm’ te hanteren. En ziet Mathilde van België er ook thuis uit om door een ringetje te halen.

Gezellig samen achter de laptop. Er zijn ergere dingen te bedenken!

Noorse Royals Screenshot Instagram 1

In gesprek met Kari en Arne Hovengen, een gepensioneerd echtpaar dat iedere dag wandelt.

Noorse Royals Screenshot Instagram 2

Zo spotten we ook meteen dat Mette-Marit een leesbril heeft. Zij en Haakon zien er gezond en gelukkig uit.

Noorse Royals Screenshot Instagram 3

LEES OOK:

Prachtige nieuwe profielfoto voor Märtha-Louise

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @detnorskekongehus