Prinses Sofia Printje Foto 4

Sofia showt babybuik in mooie winterjurk

In Zweden kan de koninklijke familie zich verheugen op de komst van een nieuwe baby. Sofia en Carl Philip verwachten hun derde kindje. We hadden nog weinig van Sofia’s babybuik gezien, maar daar komt nu verandering in.

De 36-jarige prinses – en echtgenote van prins Carl Philip – is uitgerekend rond eind maart of begin april. Een tijdje geleden deelden ze via een verklaring het blijde nieuws. De twee zijn al ouders van 2 zoons: Alexander en Gabriel. Onlangs was Sofia te gast bij een kliniek voor eetstoornissen. Daar was ze in juni 2019 al eens geweest en ze was benieuwd hoe het er nu gaat, zeker in combinatie met coronamaatregelen als een avondklok. En de stress en het mogelijke gevoel van eenzaamheid dat de situatie met zich meebrengt.

Een belangrijk bezoek aan een belangrijke kliniek dus. Maar waar we níét omheen kunnen (of willen!) is die prachtige babybuik van Sofia. Met een masker ter bescherming voor haar gezicht en gekleed in een mooie, donkere jurk met lange mouwen en lieflijk patroon krijgen we haar buik prachtig te zien. Sofia gaf eerder aan zich goed te voelen. En dat straalt ze ook uit.

Sofia Babybuik Screenshot Instagram Januari 2021

LEES OOK:

Vandaag 19 jaar geleden trouwden Willem-Alexander en Máxima

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @kungahuset