Trouwdag Willem Alexander En Máxima Foto 1

Vandaag 19 jaar geleden trouwden déze royals

Als echte fan weet jij natuurlijk al láng om wie het gaat. Onze eigen Wim-Lex en zijn Argentijnse schone, Máxima, stapten vandaag precies 19 jaar geleden in het huwelijksbootje. We herbeleven de dag met de mooiste foto’s.

De tijd vliegt. 19 jaar verder sinds de winterbruiloft met de mooie datum (02-02-2002). 3 dochters rijker. En helaas ook enkele familieleden ontvallen in de tussentijd. Denk aan Máxima’s vader en jongere zus Inés. En natuurlijk Willem-Alexanders vader Claus en jongere broer Friso. Er kan veel gebeuren in een mensenleven. Gelukkig hebben de meeste Nederlanders warme herinneringen aan die hele bijzondere huwelijksdag van onze eigen koning en koningin, toen uiteraard nog kroonprins en – prinses.

Kijk je mee naar een paar geweldig mooie foto’s van die dag? Misschien kun je je dan dé kus, dé traan en dé tango van Carel Kraayenhof weer glashelder voor de geest halen. Mooi, de liefde!

Geen huwelijk zonder kus ter bezegeling! Wat een romantisch moment was dat.

Trouwdag Willem Alexander En Máxima Foto 3

Máxima en dé traan. Ze hield het niet droog bij Carel Kraayenhofs vertolking van Adiós nonino.

Trouwdag Willem Alexander En Máxima Foto 4

Wat een jonge koppies nog. Een balkonscène mag natuurlijk niet ontbreken op een koninklijke huwelijksdag.

Trouwdag Willem Alexander En Máxima Foto 6

En natuurlijk was er ook een officiële fotoshoot. Zo zien we Máxima’s prachtige jurk – inclusief lange sleep – extra goed.

Trouwdag Willem Alexander En Máxima Foto

Nog niet helemaal klaar met zwijmelen? Kijk nog even mee naar de kerkelijke inzegening, met daarna dé traan, 19 jaar geleden…

Lees ook:

Charlene deelt prachtig plaatje van Albert en Gabriella

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP, YouTube @ Koninklijk Huis