Albert En Gabriella Instagram

Charlene deelt prachtig plaatje van Albert en Gabriella

Je hebt de ‘vorige’ vast ook wel gezien. Toen imiteerde de dochter van Albert en Charlene haar papa op komische wijze. Ditmaal zien we de blije 6-jarige vol verwondering naar boven kijken. Zij en Albert dragen allebei een mondkapje.

De trotse moeder is de laatste tijd weer wat actiever op social media, maar is alsnog vrij spaarzaam met het delen van familiekiekjes. Extra leuk als ze dan zulke mooie plaatjes weet te schieten. De vertedering spat er van af. Dat gold natuurlijk ook voor het té schattige kiekje dat Charlene een paar maanden geleden nam van diezelfde 2 knappers, vader en dochter, toen stond Gabriella achter haar vader en deed hem na!

Nu zien we de dame in haar lichtroze winterjas met beide handen in de lucht héél enthousiast naar iets kijken. Wat dat precies is, wordt uit de foto niet duidelijk. Maar het maakt eigenlijk ook niet uit. Wat een lief, blij meisje! En haar beschermende vader Albert verliest haar niet uit het oog. De twee zijn samen op pad en dragen ook allebei een mondkapje. Dat van Gabriella past contrasteert mooi met haar jas. En beiden voeren de vlag van Monaco op de gezichtsbeschermers.

Wat een leuk stel hè, papa en dochter?

Albert En Gabriella Screenshot Instagram Charlene Januari 2021

LEES OOK:

Charlene 43 jaar! 3 kenmerkende foto’s van haar

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @hshprincesscharlene

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen