Sweden Princess Madeleine Engagement

Madeleine mist waarschijnlijk verjaardag van zus Victoria

Grote zus en kroonprinses van Zweden Victoria is jarig op 14 juli. Maar het is nog maar de vraag of het voor zusje Madeleine – die met haar gezin in Amerika woont – haalbaar is daar bij te zijn.

Madeleine en echtgenoot Chris (Christopher O’Neill) wonen met hun 3 kinderen in Miami, Florida. Vanwege de nog steeds geldende reisbeperkingen vierde Madeleine onlangs al de nationale Zweedse feestdag in de zonnige Amerikaanse staat, daar waar ze er andere jaren voor naar Zweden kwam. Ook de verjaardag van zoontje Nicolas werd in Miami gevierd 2 weken geleden, maar dat is niet gek aangezien het gezin van Amerika hun thuishaven heeft gemaakt.

Midzomer

De Zweedse koninklijke familie viert de zomer steevast op eiland Öland. Ook nu zijn ze er al deels in hun vakantiewoningen getrokken. Eerder deelden Carl Gustav en Silvia al leuke beelden van hun aftrap van de ‘midzomer’. En zoon Carl Philip en zijn vrouw Sofia plaatsten op Instagram een lieve foto van hun 2 kinderen met de belofte ‘de mooiste plekjes van Zweden’ te delen. Dit omdat veel Zweden in eigen land blijven deze zomer.

Madeleine

Madeleine kan er dus hoogstwaarschijnlijk niet bij zijn voor ‘Victoriadag’, zoals de verjaardag van haar zus ook wel genoemd wordt. Op de dag worden tal van feestelijkheden en activiteiten op eiland Öland, georganiseerd. Dit jaar zijn deze sowieso versoberd door corona. Onder meer voor het concert, een vast onderdeel van de verjaarsviering, worden flink minder mensen uitgenodigd.

De midzomer-groet van Carl Gustaf en Silvia:

Midzomer Carl Gustaf En Silvia

Lees ook:

Prachtige nieuwe foto’s van Victoria en Daniel vrijgegeven

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Instagram @kungahuset