Zweeds feestje in Amerika voor Madeleine

Madeleine is de jongste dochter van koning Carl Gustaf en koningin Silvia van Zweden. Ze woont met haar gezin in Amerika en kon vanwege corona niet ‘heen en weer’ om de nationale feestdag te vieren.

De prinses woont met echtgenoot Christopher – die Brits-Amerikaans is – en hun 3 kinderen Nicolas, Leonore en Adrienne in Miami, in zonnig Florida. Dit weekend was het in haar geboorteland Zweden de nationale feestdag. Normaal gesproken komt Madeleine er met regelmaat voor terug. En wordt ook een deel van de zomer in Zweden, met de hele koninklijke familie, gevierd. Op het eiland Öland. Dit keer kunnen beide dingen niet, vanwege corona.

Overigens is er meer te vieren voor Madeleine. Vandaag is ze 7 jaar getrouwd. En aanstaande woensdag is ze jarig: 38 jaar wordt ze dan. Het is niet bekend of ze haar verjaardag in Miami met genodigden viert, of dat het een gezinsaangelegenheid wordt.

Madeleine deelt op Instagram een foto waaruit blijkt dat ze het Zweedse feestje gewoon in Amerika houden. Lekker zwaaien met die vlaggetjes!

Madeleine Instagram

Lees ook:

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Instagram @princess_madeleine_of_sweden