×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Harald is weer aan het werk

  Na twee weken ziekteverlof

  Koning Harald is weer aan het werk

  Het hof bracht geen verklaring over de hervatte werkzaamheden naar buiten, maar in zijn agenda staan inmiddels allerlei officiële afspraken.


  Harald houdt vrijdag audiëntie op het paleis. De koning ontvangt dan de ambassadeur van de Verenigde Arabische Emiraten. Op maandag is er een lunch op het paleis.

  LEES OOK:

  Skiën

  Wel zijn alle afspraken op de agenda de komende dagen van Harald privé. De koning wordt pas volgende week zondag voor het eerst bij een openbaar evenement verwacht. Hij is dan van de partij bij het nationale kampioenschap skiën in Drammen.

  Duizeligheid

  Harald werd op 8 januari opgenomen in het ziekenhuis omdat hij last had van duizeligheid. De koning moest daar een week blijven en nam ook daarna nog rust. Zijn zoon kroonprins Haakon nam de taken waar en was tijdens Haralds afwezigheid de regent van Noorwegen.

  Bron: ANP

  24 januari 2020 - 11:39