Prinses Sofia Printje Foto 1

Kijkje in de kledingkast van: prinses Sofia

Momenteel is ze in verwachting van haar derde kindje. Ze showde haar mooie buik vorige week nog in een stijlvolle lange jurk. Maar Sofia heeft zoveel méér in haar kast hangen. We nemen je mee langs een aantal van haar leukste outfits.

Afgelopen december werd ze 36 jaar. De altijd opgewekte en classy geklede Sofia heeft het goed voor elkaar: een liefdevolle, knappe prins aan de haak geslagen. En samen met hem al 3 zoontjes op de wereld gezet. In maart diende kleine Julian zich aan. Leuk om nú eens te kijken naar de garderobe van de mooie Zweedse prinses. Wat draagt Sofia zoal?

Geen prinses zonder de ‘occasional’ galajurk. Dit groene exemplaar zonder mouwen, maar mét choker halsje staat Sofia geweldig.

Sofia Outfit Foto 1

Op-en-top lente in deze fijne lichtroze jurk met print. Sofia kiest vaker voor printjes, maar ook effen kleuren en de afwisseling houdt het absoluut boeiend.

Sofia Outfit Foto 2

En van zachtroze naar ‘hard’, bijna zuurstok roze. Een gave sixties-geïnspireerde rok. Met simpele zwarte top erboven. Pláátje dit!

Sofia Outfit Foto 3

Bloemenprintjes zijn bij veel vrouwen favoriet, hier zien we Sofia in een luchtige linnen jurk. Hij doet ons een tikkeltje denken aan de mooie blauwe retrojurk die Kate afgelopen zomer droeg.

Sofia Outfit Foto 4

Wandelkleding. Samen met schoonzus Victoria de natuur in. Sofia kiest voor simpele kleuren, maar ziet er alsnog stijlvol uit.

Sofia Outfit Foto 5

Lekker casual de stad in met echtgenoot Carl Philip. Natuurlijk heeft ze een tas gekozen die perfect matcht met haar stadse outfit.

Sofia Outfit Foto 6

En genieten van het winterweer doe je in een… hippe hoodie! Deze Levi’s-trui staat Sofia prima en samen met hubbie Carl Philip rockt ze een muts!

Sofia Outfit Foto

Onlangs werd derde zoon Julian gedoopt. Sofia straalde tijdens de ceremonie, in deze zijden jurk met traditioneel Zweeds borduursel.

Doop Julian Foto 8 Screenshot Instagram Augustus 2021

LEES OOK:

Sofia showt babybuik in mooie winterjurk

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @prinsparet