×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • 100 procent zeker dat pa Markle er bij is’

  100 procent zeker dat pa Markle er bij is’

  Meghan Markle's neefje, Tyler Dooley heeft in de Britse pers gezegd dat Thomas Markle zaterdag 'zeker aanwezig is bij de bruiloft' van zijn dochter en 'dat hij haar naar het altaar zal begeleiden'.


  Volgens Dooley is vader Markle alweer van gedachten veranderd en is hij wel degelijk van de partij in St. George's Chapel. 'Het gaat niet goed met mijn opa, hij ligt nu even in de kreukels en maakt zich zorgen over de conditie van zijn hart, maar hij is er honderd procent zeker bij', aldus Tyler.

  Maandag maakte Thomas Markle (73) bekend niet naar het Verenigd Koninkrijk af te reizen voor de bruiloft van zijn dochter. Dat uit schaamte voor het schandaal rondom de in scène gezette paparazzifoto's van hem. Hij wil 'de koninklijke familie en zijn dochter niet in verlegenheid brengen'.

  Thomas vertelde dat hij vorige week een hartaanval heeft gehad. Hij besloot het ziekenhuis te verlaten zodat hij het huwelijk van Harry en Meghan bij kon wonen. Thomas, die al jaren geen contact meer heeft met Meghan, zou zijn dochter weggeven.

  Meghan koos ervoor zowel haar vader als haar moeder een belangrijke rol te geven bij de bruiloft. Haar moeder Doria Ragland brengt de laatste nacht voor de trouwerij met Meghan door en vergezelt haar zaterdag in de auto richting Windsor Castle.

  15 mei 2018 - 10:00