Placeholder

100 procent zeker dat pa Markle er bij is’

Meghan Markle's neefje, Tyler Dooley heeft in de Britse pers gezegd dat Thomas Markle zaterdag 'zeker aanwezig is bij de bruiloft' van zijn dochter en 'dat hij haar naar het altaar zal begeleiden'.

Volgens Dooley is vader Markle alweer van gedachten veranderd en is hij wel degelijk van de partij in St. George's Chapel. 'Het gaat niet goed met mijn opa, hij ligt nu even in de kreukels en maakt zich zorgen over de conditie van zijn hart, maar hij is er honderd procent zeker bij', aldus Tyler.

Maandag maakte Thomas Markle (73) bekend niet naar het Verenigd Koninkrijk af te reizen voor de bruiloft van zijn dochter. Dat uit schaamte voor het schandaal rondom de in scène gezette paparazzifoto's van hem. Hij wil 'de koninklijke familie en zijn dochter niet in verlegenheid brengen'.

Thomas vertelde dat hij vorige week een hartaanval heeft gehad. Hij besloot het ziekenhuis te verlaten zodat hij het huwelijk van Harry en Meghan bij kon wonen. Thomas, die al jaren geen contact meer heeft met Meghan, zou zijn dochter weggeven.

Meghan koos ervoor zowel haar vader als haar moeder een belangrijke rol te geven bij de bruiloft. Haar moeder Doria Ragland brengt de laatste nacht voor de trouwerij met Meghan door en vergezelt haar zaterdag in de auto richting Windsor Castle.