Rania In Roze Sportvest Foto Van Wikipedia

Weet jij welke koningin vandaag 51 kaarsjes uitblaast?

Het is 31 augustus en dat betekent een royal birthday in Jordanië! De mooie koningin van dat land vierde vorig jaar een heuse mijlpaal, toen werd ze 50, dus vandaag komt daar 1 kaarsje bij. Gefeliciteerd!

Of er ook echt taart wordt gebakken, gesneden en gegeten mét kaarsjes erop in Jordanië, weten wij niet zeker. Wat wel zo is, is dat ook de Jordaanse royals op hun verjaardagen vaak een gloednieuwe portretfoto laten maken en vervolgens delen via social media. Vanochtend was een dergelijke foto van Rania – want zij is vandaag de jarige – nog niet geplaatst, maar wat niet is, kan nog komen.

Rania staat bekend om haar goede gevoel voor mode. Ze is één van de populairste royals ter wereld, als je kijkt naar haar volgersaantallen en bereik op social media. Van Rania is bekend dat zij al eens heeft gekozen voor plastische chirurgie om er jeugdig uit te blijven zien, echter is dit geen onderwerp dat zij openlijk bespreekt. Rania en echtgenoot Abdullah hebben samen 4 kinderen: Hoessein, Iman, Salma en Hasjem. En vandaag mag ze zich dus 51 jaar noemen! We wensen Rania een mooie dag toe en delen hieronder een paar mooie foto’s van de mooie koningin met je.

Rania in een kek, lichtroze sportjasje. In Jordanië wordt door vrouwen doorgaans kleding gedragen die als bescheiden wordt beschouwd: geen lage halslijnen en bedekte bovenarmen en -benen.

Rania In Roze Sportvest Foto Van Wikipedia

Onlangs bezocht ze jonge ondernemers. Hier ging dat om het team achter Wajeez, een app die boeken razendsnel kan samenvatten.

Rania Outfit Foto 1

En ter afsluiting van het jaar 2020 werd deze prachtige familiefoto gemaakt en gedeeld. Fijn, die shiney blouses!

Rania Abdullah En Kinderen Instagram

LEES OOK:

Pieter-Christiaan deelt liefdevolle foto met Anita

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Beeld: Instagram @queenrania, Wikipedia